OptimizarePlus

Optimizare site pentru prima pagina Google

Prima pagina Google este cea vizata, intotdeauna, in cadrul unei strategii SEO. Toate actiunile SEO intreprinse la nivelul unui site au un singur scop: prima pagina Google!

Prima pagina de rezultate Google este si cea care converteste cel mai bine. Toate site-urile, din toate domeniile de activitate, situate in prima pagina Google, beneficiaza de trafic targhetat si de o rata foarte buna a conversiei.

Acestea sunt cele mai importante motive pentru care optimizarea unui site trebuie sa se faca pentru prima pagina Google. Le cunostem in detaliu, astfel ca, strategiile SEO propuse de agentia noastra sunt orientate catre Top 10, catre prima pagina de rezultate a motorului de cautare Google.

Inainte de a incepe orice strategie de optimizare site, facem analize si constatari, ne stabilim directii si actiuni de promovare pe termen lung. In baza acestora trasam strategia SEO propriu-zisa, menita sa conduca spre cresteri constante de vizibilitate.

Vizam, intotdeauna, prima pagina Google, insa drumul catre aceasta nu este unul simplu sau rapid. SEO, in general, inseamna timp si actiuni permanente, impartite de-a lungul unei perioade mai mari de timp. De aceea, cand vorbim de optimizarea unui site pentru prima pagina Google, vorbim despre actiuni multiple, desfasurate in timp: modificari si ajustari de continut, personalizari la nivelul codului sursa, dezvoltarea unui profil de linkuri interne si externe de calitate, analize de indexare si pozitionare, realocari de cuvinte cheie etc.

Solicita o oferta optimizare seo

*

*

*

*

*

Solicita o oferta